Inel Nugget Mediu

Inel Nugget Mediu

  • 300 lei
  • Producător: Most Precious
  • Disponibilitate: In stoc la designer

Etichete: inel, most precious

 Inelul este realizat în serie mică din argint 925 și placat cu aur. Piesa este executata la comanda in 10 zile lucratoare. 

Bijuteria este lucrată în totalitate manual și prezintă mici particularități față de obiectul din galeria foto, diferențe care dau unicitate inelului.


Intretinere:

Obiectele sunt executate la comanda in 10 zile lucratoare.

Pentru a avea o viață lungă, bijuteriile trebuie protejate și îngrijite.

După cum se știe, argintul, cuprul, bronzul și alama sunt metale ce oxidează destul de repede. Înegrirea este mai rapidă într-o zonă cu poluare ridicată sau cu surse de apă în apropiere care să determine o atmosferă umedă și sulfuroasă. Vă recomand ca bijuteriile să fie păstrate în medii cât mai închise pentru a incetini procesul de oxidare. De asemenea bijuteriile nu trebuie purtate cand vă spălați pe mâini, la duș, pișcină sau gătit, practic oriunde pot fi agresate de substanțe acide cum sunt săpunul, clorul, unele alimente etc.

Pentru curățarea bijuteriilor se poate folosi o cârpă din bumbac înmuiata în soluție de curățat vase diluată sau o periuță de dinți moale care să nu zgârie suprafața obiectului apoi se șterge cu o cârpă uscată din bumbac.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha