Livrare si retur

Comenzile sunt livrate prin livrare rapidă în termen de 4-5 zile lucrătoare de la confirmarea plasării comenzilor online. Timpul de livrare personalizat sau personalizat poate fi de până la 10 zile lucrătoare după ce ați setat toate detaliile.

Livrarea are un cost fix de 15 lei pentru comenzile aflate pe teritoriul Romaniei

Când comanda este expediată, clientul primește o notificare prin e-mail, SMS sau telefon.

SCHIMBAREA ȘI RETURNAREA

Dacă ați comandat un produs care nu se potrivește sau nu vă place, îl puteți returna în termen de 30 zile lucrătoare de la primire.

Citiți cu atenție informațiile de mai jos pentru a returna un produs:

Înainte de a comanda orice produs, verificați cu atenție informațiile de pe site.

În pagina descriere a produsului veți găsi toate informațiile necesare. Dacă doriți mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail: contact@theroomshowroom.com

Dacă totuși trebuie să returnați un produs, acesta trebuie returnat în stare bună, în ambalajul original, cu o etichetă și fără urme de uzură. Dacă aceste criterii nu sunt îndeplinite, din păcate, nu vom putea accepta returnarea dvs., iar produsele dvs. pot fi redistribuite.

Când produsul returnat ajunge la noi, vă vom trimite un e-mail de confirmare. Vom returna valoarea produsului (nu uitați că returnarea produselor este pe cont propriu) în contul dvs. în maxim 10 zile de la data la care ați primit confirmarea prin e-mail că produsul a ajuns la noi.

PRODUSE PERSONALIZATE SAU MODIFICATE

În conformitate cu capitolul II / art.10 din Ordonanța nr.130 / 2000 din 31.08.2000, actualizată la data de 27.12.2008, Showroom-ul nu acceptă returul produselor care au fost personalizate conform cerințelor clienților și care să îndeplinească criteriile pe care le solicită ( ajustări, modificări, etc).

Pentru mai multe detalii, citiți secțiunea Termeni și condiții.