Dragi clienti, echipa noastra de IT aduce imbunatatiri in acest moment la site-ul nostru pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai frumoase experiente de shopping online. Vom actualiza statusul tuturor produselor din stoc cu date exacte de livrare. Va multumim.

Bratara Nugget

Bratara Nugget

  • 180 lei

Etichete: bratara, mos precious

Brățara Nugget în stil minimal este executată în serie mică. Piesa este din argint 925 rodiat, pentru a preveni oxidarea și apoi placată cu aur. 

Piesa se poate comanda pentru mărimile S, M și L.

Bijuteria este lucrată în totalitate manual și prezintă mici particularități față de obiectul din galeria foto, diferențe care dau unicitate obiectului.


 Obiectul este executat in 10 zile lucratoare.


Brățara Nugget / întreținere:

Pentru a avea o viață lungă, bijuteriile trebuie protejate și îngirijite.

După cum se știe, argintul, cuprul, bronzul și alama sunt metale ce oxidează destul de repede. Înegrirea este mai rapidă într-o zonă cu poluare ridicată sau cu surse de apă în apropiere care să determine o atmosferă umedă și sulfuroasă. Vă recomand ca bijuteriile să fie păstrate în medii cât mai închise pentru a incetini procesul de oxidare. De asemenea bijuteriile nu trebuie purtate cand vă spălați pe mâini, la duș, pișcină sau gătit, practic oriunde pot fi agresate de substanțe acide cum sunt săpunul, clorul, unele alimente etc.

Pentru curățarea bijuteriilor se poate folosi o cârpă din bumbac înmuiata în soluție de curățat vase diluată sau o periuță de dinți moale care să nu zgârie suprafața obiectului apoi se șterge cu o cârpă uscată din bumbac.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha