Carte "Ana, Mona, fluturi si stele"

Carte "Ana, Mona, fluturi si stele"

  • 30 lei

Mihaela Bachmann a crescut in mijlocul stofelor pretioase in care bunica sa croia veșminte ravnite de mulți privilegiati ai epocii. Ca atare, inca de mica si-a dorit sa  devina designer vestimentar, mai ales ca mostenise talentul în domeniu din familie. Asa ca, desi vreme de 20 de ani a avut o cariera de succes in domeniul marketingului si al relatiilor publice, in paralel si-a urmat  visul si a absolvit studii de specialitate si si-a facut ucenicia in micul atelier al unuia dintre ultimii palarieri bucuresteni. Tocmai pasiunea sa pentru moda explica si scrierea cartii de fata al carei personajul central, Ana, este o creatoare sensibila si fermecatoare, care va va face deopotriva sa o admirati si sa va indragostiti de ea.

Nu intarziati sa o descoperiti pe Ana din cartea “Ana, Mona, fluturi si stele”. Deschideti de sarbatori acest calendar pentru suflet, aceasta delicata si pretioasa bijuterie pe hartie, de care va veti putea bucura tot anul ce vine, savurand in fiecare luna cate o poveste. 12 Povesti - Calendar ilustrate cu indemanare de catre talentata Maria Carpathia.

Numar pagini: 64

Editura: OMONIA, 2021

Setul "Ana, Mona, fluturi si stele" contine: carte ilustrata, calendar de birou 2022 si creioane din hartie reciclata. Le puteti achizitiona individual sau impreuna, ca un minunat cadou pentru cei dragi.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha